Webáruház szolgáltatás

A Webáruház, mely Ön helyett értékesít!

 

Sokoldalú dizájn

Önnek nem kell bonyolult kódokat írnia ahhoz, hogy a webáruháza olyan külsővel rendelkezzen, mely önnek és a látogatóinak is tetszik. Drug&dropp módszerrel oda helyezheti az oldal elemeit ahová csak szeretné, teszteljen különböző elrendezéseket, a legmagasabb bevétel realizálásáért.

Professzionális e-kereskedelmi funkciók

Szeretné, ha az ön webáruházában is olyan egyszerű legyen a vásárlás, mint a legnagyobb külföldi oldalakon? A CS-Cart motorjára éíptve rendszere számtalan innovációt és az értékesítéssel kapcsolatos fejlesztést tartalmaz, amely csak arra vár, hogy ön kihasználja a benne rejlő lehetőségeket.

Keresőbarát webáruház

Még sohasem volt ennyire egyszerű megfelelni a keresőoptimalizálási irányelveknek! Webáruház szolgáltaátsiunknbak rendszere egy olyan Google keresőbarát megoldást kínál önnek, amellyel a keresőből könnyüszerrel látogatókat és vásárlókat szerezhet.

     

Ingyenes és licenszelt verzió

A CS-cart webshop keretrendszere ingyenes. Önnek nem kell attól tartania, hogy mire megszokja a keretrendszer használatát, addigra lejár az ingyenes licensz és nézhet más keretrendszer után. Az ingyenes verzióhoz nincs egyszeri, vagy havidíj, sem rejtett költségek. A licenszelt, fizetős verzió havidíjas, melyekhez plussz bővítményeket érhet el a hatékonyabb értékesítés érdekében.

Személyre szabható keretrendszer és layout kezelés

A CS-Cart keretrendszer nyílt forráskódú, tehát ön maximálisan személyre szabhatja webáruházát. A legmodernebb megoldások kínálja Önnek lenyügöző flexibilitással kényelmi funkciókkal ötvözve.

Intuitív adminfelület

A CS-Cart webáruház adminisztrációs felületével ön 100%-ban ellenőrzése alá vonhatja oldalát. Töltsön fel új termékeket, szerkessze ízlése szerint oldalának designját, egyszerűsítse a vásárlást. Mindezt néhány kattintással. Szűrje és álíltsa össze reportjait és kövesse nyomon vásárlóinak szokásait!

 

Webáruház szolgáltatásunk segítségével az első értékesítése közelebb van, mint gondolná.
Csak végezzen el néhány beállítást, töltse fel termékeit és nézze, ahogy oldala pénzt termel önnek.

A Webáruház beüzemelés egyszeri díja: 50.000 Ft (Alap sablon telepítélse, konfiguráció és struktúra elrendezés beállítása)
Licenszelt webáruház szolgáltatásunk díja:
- 15.000 Ft /hó + ÁFA (1 éves szerződés esetén)
- 10.000 Ft /hó + ÁFA (2 éves szerződés esetén)

(A fenti árak 2015.május 01-től kötött szerződésekre érvényesek!)