Üzleti megoldások

IGÉNYFELMÉRÉSTŐL  A PROJEKT ÁTADÁSÁIG

Az online piacon való megjelenés és aktív részvétel igényeinek megfelelő, kidolgozott és sikeresen alkalmazott munkafolyamatokkal rendelkezünk ahhoz, hogy csapatunk megfelelő választ és támogatást adjon valamennyi fejlesztési igényére, költséghatékony és valóban használható megoldásokkal.

Munkamódszerünk lényeges eleme a jó igényfelmérés, az ütemtervek betartása és az erőforrás-kiegyensúlyozás hatékony megvalósítása minden megrendelőnk felé.

Egy internetes oldal nem csupán egy "honlap", megfelelő stratégia kialakításával komoly piaci előnyre, és üzleti sikerre tehet szert. A megfelelően megtervezett és kivitelezett online felület a vállalatot széles körben reprezentálja, ügyfeleihez pedig a megfelelő információt hatékonyan juttatja el.

Projektjeinket természetesen a tervezési folyamattól egészen a megvalósításig, valamint a termék átadása utáni időszakban is támogatjuk:

  • igényfelmérés, definiálás
  • koncepcióterv, projektterv
  • grafikai tervezés, képernyőtervek
  • rendszertervezés, fejlesztés, programozás
  • adatfeltöltés, tesztelés és átadás
  • terméktámogatás, support

TERVEZÉS, FEJLESZTÉS

Nem ismerünk lehetetlen feladatot! Fejlesztési módszereink és eszközeink lehetővé teszik a fejlesztések megvalósítását az egyszerűbb bemutatkozó weboldaltól a bonyolultabb portál rendszerekig, valamint a speciális kialakítású online felületek fejlesztéséig.
Meglévő tapasztalatunkkal intergált szoftverek online felületeinek fejlesztései, e-kereskedelmi alkalmazások fejlesztései a csemegéink.

WEBGRAFIKAI TERVEZÉS

Grafikus csapatunk megfelelő ergonómiai kialakítással, kreativitással és a felhasználók internetes szokásainak figyelembevételével kialakított oldalak segítségével a stratégiában foglalt célok megvalósítására törekednek.
A megfelelően kidolgozott képernyőtervek a vállalat imázsának és márkanevének népszerűsítésére a reklám és az információ átadását hatékonyan valósítják meg.

DINAMIKUSAN VÁLTOZÓ TARTLOMKEZELÉS

Az egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkkel lehetővé teszük a honlapok tartalmi változtatásainak kezelését, frissítését informatikai és programozói ismeretek nélkül is. Ezáltal a vállalati internetes megjelenés előnyei valóban kihasználhatóvá válnak, miközben a honlap karbantartás költségei jelntősen csökkennek, munkafolyamata pedig folyamatosan egyszerűsödik az automatizált feladatokkal. Csapatunk nyomdai és grafikai munkákat is készít.

ALKALMAZÁS SZOLGÁLTATÁS

Domain név regisztrálás és webtárhely igényeire cégünk biztonságos, nagyteljesítményű szervereit, web-tárhely csomagjait és support megoldásait egyik  fő tevékenységeként kínálja ügyfelei részére. Egyedi alkalmazásainkat kizárólag saját, egyedileg bekonfigurált szervereinken üzemeltetjük.