SMTP szolgáltatás

WorldTour SMTP szolgáltatás egy felhasználóra és teljes cégre egyaránt

A várakozás nélkül elérhető SMTP szerver
    
1. Mobil felhasználók számára levélküldéshez
Minden szervezetben vannak személyek, akik egy mobil eszközzel változatos helyekről leveleznek: irodából, útközben 3G segítségével, otthon ADSL-en, hotelben, stb. Ilyen esetben a levélküldéshez mindig át kell állítaniuk a levelezőprogramjukat a környezetnek megfelelően. Ennek oka az, hogy az internetszolgáltatók leveleket fogadó szerverei (SMTP szerverek) csak meghatározott helyről fogadják a leveleket. Esetenként tiltják a külső e-mail címekről történő levélküldést, márpedig a céges e-mail címek általában egyediek, nem az internet szolgáltatóktól kapottak. E szolgáltatás helyfüggetlen levélküldést tesz lehetővé, így kényelmessé és problémamentessé teszi a mobil munkatárs számára a levelezést.

2. Dinamikus IP címmel dolgozó cégek számára (ahol nincs fix IP cím)
Azon cégek, akik változó IP címet kapnak a szolgáltatójuktól, esetenként olyan címet kapnak, amelyről korábban egy másik felhasználó spameket küldött, így a cím feketelistára került. Amíg feketelistás címmel rendelkezik egy cég, addig nem tud megbízhatóan levelet küldeni. Ezt a problémát is el lehet kerülni szolgáltatásunkkal.

Mit kínálunk Önnek?
Cégünk egy olyan rendszert biztosít, amelynek a segítségével változatlan beállításokkal küldhet levelet a világ bármely tájáról, más szóval egy helyszíntől független SMTP szolgáltatást.

Ezen szolgáltatás az alábbi esetekben hasznos:
- ha az internetszolgáltató nem biztosít SMTP szolgáltatást
- ha az ügyfél változatos helyszínről szeretne levelezni ha technikai okok miatt pillanatnyilag nem tud levelet küldeni a szolgáltatóján keresztül.

A WorldTour SMTP szolgáltatásunkat cégünknél regisztrált saját domain névvel és tárhely rendelkező ügyfelek részére ajánljuk.

Mi egy Internet szolgáltatástól mentes SMTP szolgáltatást nyújtunk Önnek, mely segítségével Ön bárhol, bármilyen országban, bármikor, bármelyik e-mail címéről küldhet levelet kliens programja segítségével.
Önnek más dolga nincs, csak beállítani a tőlünk kapott felhasználói nevet és jelszót, amivel már lehetősége van egységesen levelet továbbítani ismerőseinek.
Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, vagy már megszületett Önben az igény, kérem rendelje meg most smtp csomagunkat, és már mától élvezheti a levelezés kényelmét.
 

WorldTour SMTP szolgáltatás csomagjaink  :

(Cégüknél regisztrált domain és előfizetett tárhely szolgáltatás esetén)

SMTP 1 : 6.500 Ft / 1 év ( 1 domain névhez, korlátlan számú email fiókhoz ) - Megrendelés
SMTP 2: 13.000 Ft / 1 év ( 2-4 domain névhez, korlátlan számú email fiókhoz ) - Megrendelés
SMTP 3 : 17.000 Ft / 1 év ( 5-10 domain névhez, korlátlan számú email fiókhoz ) - Megrendelés
SMTP 4 : 63.000 Ft / 1 év ( Saját fix Ip címmel, korlátlan számú email fiókhoz ) - Megrendelés

SMTP Gateway szolgáltatás üzleti és marketing célokra:

Ezen szolgáltatásunk azoknak a cégeknek ajánljuk, akik máshol vagy saját szervereinken üzemeltetik domainjüket és nincs kiépítve számukra professzinális üzleti SMTP szolgáltatás
forgalomszabályoztható email küldéssel.
A NETKEY SMTP Gateway feladatait külön IP cím tartományokhoz regisztrált Multi SMTP szerverek látják el, és az E-mail szolgáltatók e-mail fogadási korlátozásinak megfelelően kezelik az ügyfél e-mail küldését. Részletes statisztikát biztosítunk az SMTP szervereink felé átadott email forgalomról, és ügyfeleink valós időben monitorozhatják saját e-mail forgalmukat.
Ezenkívül heti rendszerességgel ellenőrízzük az IP címeink tisztaságát az RBL listákon. Spam bejelentésekről értesítjük ügyfeleinket. (Kimelet referenciánk: Évi 500 millió e-mail forgalommal - NewsletterFacile.com)

SMTP-G 1 : 1db FIX IP címmel - max. 10 ezer email/hó küldésre - Ajánlatkérés
SMTP-G 2 : 2 db FIX IP címmel - max. 25 ezer email/hó küldésre - Ajánlatkérés
SMTP-G 3 : 3 db FIX IP címmel - max. 50 ezer email/hó küldésre  - Ajánlatkérés
SMTP-G 4 : 5 db FIX IP címmel - max. 100 ezer email/hó küldésre - Ajánlatkérés
SMTP-G 5 : 10 db FIX IP címmel - max. 500 ezer email/hó küldésre - Ajánlatkérés