Bemutatkozás

Az NETKEY S.r.o 2009-ben alakult. Az Európai Únió területén szállít teljes körű internetes megoldásokat.

Kiemelt tevékenységünk az internetes alkalmazások fejlesztése, szolgáltatása, hálózattervezés online-offline arculattervezés és szakmai tanácsadás.

Célunk, hogy több éves szakmai tapasztalatunkra és gyakorlatunkra támaszkodva innovatív és költséghatékony megoldásokat szállítsunk az alkalmazás- fejlesztés, online marketing, valamint az interaktív megvalósítások területein.

A tudományos kutatás-fejlesztési, és műszaki területeken szerzett tapasztalatainkat felhasználva partnereink igényeit, elvárásait maximálisan figyelembe vegyük, és minden területen képviselve üzleti érdekeiket, hatékonyan együttműködjünk velük.

Munkatársaink és csapatunk külsős tagjai egyaránt magas minőségben végzik el feladataikat a minden esetben egyedileg kialakított koncepcióknak megfelelően.

Innovatív megoldásaink mindig a legkorszerűbb és legelterjedtebb szolgáltatásokat nyújtják, melyeket úgy kombinálunk egy-egy feladat kivitelezésénél, hogy azok a lehető legjobban fedjék le az igényekkel szemben támasztott követelményeket.

Munkáink és hozzáállásunk által elértük, hogy az ország több területén és már európa országaiba is szállíthassuk megoldásainkat.

Jövőképünk:  a hazai piacon általánosan elismert szolgáltatóvá szeretnénk válni partnereink részére nyújtott egyre komplexebb és innovatívabb szolgáltatások megismertetésével és bevezetésével, ezzel biztosítva fejlődésünket.